SIGNUP
  LOGIN

Σημείωση:

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021,καλούνται όλοι οι δικηγόροι να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο με τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις τους αναφορικά με την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης,το αργότερο μέχρι δύο (2) μέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της. Αυτή η πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση (είτε αγωγής είτε αίτησης) για τις οποίες είναι πλέον απαραίτητη η φυσική παρουσία των δικηγόρων ενώπιον του Δικαστηρίου.

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 20.4.2022

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:

 

1559/15

Η αγωγή ορίζεται για οδηγίες στις 16.6.22 στις 9 π.μ. ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η αλλαγή του δικηγόρου και για τον εναγόμενο 4 και να μελετηθεί η υπόθεση από τους νέους δικηγόρους των εναγομένων 2-5. 

Τα έξοδα παραμένουν στην πορεία σε καμία περίπτωση εναντίον των εναγόντων.  

1302/18

Η αίτηση  ημερ. 28.3.22 ορίζεται για οδηγίες στις 16.6.22 στις 9 π.μ. Η έκθεση απαίτησης να καταχωρηθεί μέχρι τότε.  Η αγωγή ορίζεται για οδηγίες την ίδια ημερομηνία. 

Αναφορικά με το αίτημα των δικηγόρων της εναγομένης 1 το Δικαστήριο θεωρεί ορθό όπως οι δικηγόροι της εναγομένης 1 αποταθούν στους διαδίκους για την επίλυση του θέματος εκπροσώπησης της εναγομένης 1 και δεν τίθεται θέμα όπως το Δικαστήριο δώσει τέτοιες οδηγίες. 

Τα έξοδα της αίτησης και της αγωγής παραμένουν στην πορεία. 

1312/20

Η αγωγή εναντίον της εναγομένης 2 διακόπτεται σύμφωνα με την ειδοποίηση ημερ. 18.4.22.

 

Με βάση τους Θεσμούς Πολιτικής Δικονομίας τα έξοδα επιδικάζονται εναντίον του ενάγοντα και υπέρ της εναγομένης 2 όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. 

 

DLO44/22 iJustice

Στάληκε η απόφαση μέσω του Συστήματος. 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για τις υποθέσεις της κας Ε. ΕΦΡΑΙΜ, ΠΕΔ, παρακαλώ όπως πλέον  αποστέλλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα στην πιο κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιούλα Σοφοκλέους, Στενογράφος, Τηλ. 24 802750