SIGNUP
  LOGIN

Από τη 14.12.2020 τις αστικές αγωγές δικαιοδοσίας Ανώτερου Επαρχιακού Δικαστή τις αναλαμβάνουν οι Σοφία Κλεόπα-Χατζηκυριάκου, Α.Ε.Δ. και Λοΐζος Μουγής, Α.Ε.Δ..

 

Η Σ. Κλεόπα-Χατζηκυριάκου, Α.Ε.Δ. θα αναλάβει το πρόγραμμα του Ν. Γερολέμου, Π.Ε.Δ. (δικαιοδοσίας Α.Ε.Δ.) και ο Λ. Μουγής, Α.Ε.Δ. τις υποθέσεις της Στ. Τσιβιτανίδου-Κίζη, Α.Ε.Δ..

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους πιο κάτω δικαστές διαδικτυακά στις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 

Σ. Κλεόπα-Χατζηκυριάκου, Α.Ε.Δ. – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                         

Λ. Μουγής, Α.Ε.Δ. – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οι δικαστές Στ. Τσιβιτανίδου-Κίζη, Α.Ε.Δ. και Τ. Νικολάου, Ε.Δ. έχουν διορισθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου. Η θητεία τους αρχίζει τη 14.12.2020.

 

Οι υποθέσεις που εκκρεμούν στο πρόγραμμα της δικαστού Τ. Νικολάου, Ε.Δ. θα διεκπεραιώνονται από τους Μ. Παπαθανασίου, Ε.Δ., Χρ. Ρασπόπουλο, Ε.Δ. και Μ. Ναθαναήλ, Ε.Δ..

 

Οι υποθέσεις δικαιοδοσίας Προέδρου που εκκρεμούσαν στο πρόγραμμα του Ν. Γερολέμου, Π.Ε.Δ. θα διεκπεραιώνονται προσωρινά από την Τ. Παρασκευαϊδου-Καρακάννα, Π.Ε.Δ. με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε στην πιο κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Τ. Παρασκευαϊδου-Καρακάννα, Π.Ε.Δ. – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τ. Παρασκευαϊδου-Καρακάννα, Π.Ε.Δ.