SIGNUP
  LOGIN

Η Δικηγορική Εταιρεία Κλεόπα & Παρασκευά Δ.Ε.Π.Ε., με έδρα στη Λευκωσία, δέχεται αιτήσεις για κάλυψη 2 θέσεων ασκούμενων δικηγόρων.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Νομικής
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας
  • Άριστη γνώση και χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (Office)

H κατοχή μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού τίτλου θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.

Οι ασκούμενοι που θα επιλεγούν θα βρίσκονται κάτω από την εποπτεία της κας. Παναγιώτας Σάββα, δικηγόρος-συνέταιρος, και την συν-εποπτεία του Δρ. Ανδρέα Χατζηγεωργίου, δικηγόρος και Επισκέπτης Λέκτορας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κάτω από την εποπτεία τον δύο δικηγόρων οι επιλεχθέντες ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε διάφορους τομείς δικαίου. Πιο συγκεκριμένα:

Η κα. Παναγιώτα Σάββα ασχολείται κατά κύριο με υποθέσεις εταιρικού και εμπορικού δικαίου, δικαίου των συμβάσεων και δικαίου της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο Δρ. Ανδρέας Χατζηγεωργίου ασχολείται κατά κύριο με υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (σε διάφορους τομείς δικαίου), διοικητικού δικαίου, εργατικού δικαίου, δικαίου διεθνούς προστασίας και κάποιες υποθέσεις αστικής δικαιοδοσίας.

Οι επιλεγέντες ασκούμενοι θα έχουν (μεταξύ άλλων) την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξέλιξη και τις διαδικασίες υποθέσεων στους ανωτέρω τομείς, θα αποκτήσουν εντριβή στη νομική έρευνα σε νομοθεσία, νομολογία και επιστημονικά/ακαδημαϊκά άρθρα, θα εκπαιδευτούν στη χρήση του i-justice και της εφαρμογής zygos, και θα λάβουν καθοδήγηση ως προς τη σύνταξη δικογράφων και αγορεύσεων.

Βιογραφικό σημείωμα παρακαλούμε να  αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το γραφείο θα επικοινωνήσει μόνο με τα άτομα τα οποία θα έχουν προεπιλεγεί για συνέντευξη για την ως άνω θέση.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής και διακριτικής μεταχείρισης.