SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Ν. Παπανδρέου, Ε.Δ.

Διεκπεραιωθείσες υποθέσεις ημερομηνίας 29.9.23

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται οι συνήγοροι να υποβάλουν τα αιτήματα τους προς το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της υπόθεσης.

Για τις υποθέσεις i-Justice, τυχόν αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας i-Justice.

Η πιο πάνω πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην (α) των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση, εκτός εάν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο προηγουμένως, (β) των Αιτήσεων Έρευνας και (γ) όπου οποιοσδήποτε διάδικος εμφανίζεται αυτοπροσώπως - για τις οποίες είναι απαραίτητη η εμφάνιση με φυσική παρουσία ενώπιον του Δικαστηρίου.

Οι υποθέσεις που διεκπεραιώθηκαν χωρίς την φυσική παρουσία των μερών έχουν ως εξής:

Αρ. Αγωγής: 2575/16 Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση στις 23.10.23 η ώρα 11:00 π.μ. Να ακολουθηθούν οι πρόνοιες των περί Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων σε σχέση με την προσκόμιση μαρτυρίας των Εναγόντων στην πλευρά των Εναγόμενων πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Aρ. Αγωγής:

2628/18 Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση στις 24.10.23 η ώρα 12:00. Να ακολουθηθούν οι πρόνοιες των περί Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων σε σχέση με την προσκόμιση μαρτυρίας των Εναγόντων στην πλευρά των Εναγόμενων πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Δεν θα δοθεί περαιτέρω χρόνος για σκοπούς εξέτασης του ζητήματος προώθησης της αγωγής εναντίον της Εναγόμενης 1.

Αρ. Αγωγής:

2630/18 Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση στις 24.10.23 η ώρα 1:00 μ.μ. Να ακολουθηθούν οι πρόνοιες των περί Εκδίκασης

Καθυστερημένων Υποθέσεων σε σχέση με την προσκόμιση μαρτυρίας των Εναγόντων στην πλευρά των Εναγόμενων πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Δεν θα δοθεί περαιτέρω χρόνος για σκοπούς εξέτασης του ζητήματος προώθησης της αγωγής εναντίον της Εναγόμενης 1

Αρ. Αίτησης 87/11 Εκδίδεται διάταγμα ως η παρ. (Α) της αίτησης, για 3 χρόνια από σήμερα. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αρ. Αγωγής:

2332/16 Στη βάση του περιεχομένου του ηλ. μην. των συνηγόρων ημερ. 28.9.23 εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ των Εναγόντων και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 3 ως η παρ. 10(α) της Έκθεσης Απαίτησης. Η εκτέλεση της πιο πάνω απόφασης θα ανασταλεί μέχρι τις 30.9.23, της ημερ. αυτής συμπεριλαμβανομένης. Από την αναστολή εξαιρείται το δικαίωμα των Εναγόντων για καταχώρηση ΜΕΜΟ επί της περιουσίας των Εναγόμενων 1 και 3. Η αγωγή σε σχέση με την Εναγόμενη 2 ορίζεται για ακρόαση στις 2.11.23 η ώρα 11:00 π.μ. Δεν θα δοθεί περαιτέρω αναβολή για τους λόγους που καταγράφονται στο ηλ. μην. των συνηγόρων των Εναγόντων – οι Ενάγοντες αναμένονται να λάβουν τα δέοντα για να προχωρήσει η εκδίκαση της παρούσας. Η ημερ. 3.11.23 ακυρώνεται.