SIGNUP
  LOGIN

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της σύστασης της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης διά εγγυήσεως, με επωνυμία: «Ταμείο Υποτροφιών Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου», παραχωρούνται οι πιο κάτω υποτροφίες:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK / ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
1. Τέσσερις (4) υποτροφίες για σπουδές στο Πτυχίο Νομικής που θα καλύψουν το 50% των διδάκτρων για το πρώτο ακαδημαϊκό έτος των σπουδών του/της φοιτητή/φοιτήτριας. Από το δεύτερο έτος σπουδών, με βάση την επίδοσή τους στο Πανεπιστήμιό μας, θα μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες με βάση το σχέδιο υποτροφιών για φοιτητές/τριες που συνεχίζουν τις σπουδές τους. Θα μπορούν επίσης να διεκδικήσουν άλλες μειώσεις διδάκτρων, εφόσον πληρούν τα σχετικά κριτήρια.

2. Έξι (6) υποτροφίες που θα καλύψουν το 25% του συνόλου των διδάκτρων για το Μάστερ στο Δημόσιο Δίκαιο.

3. Δύο (2) υποτροφίες που θα καλύψουν το 90% των διδάκτρων για το Διδακτορικό πρόγραμμα.

Οι υποτροφίες είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 24/7/24 με θέμα: «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ».

Στην αίτησή σας θα πρέπει να επισυνάπτεται το βιογραφικό σημείωμά σας και να σημειώνετε για ποια από τις πιο πάνω θέσεις ενδιαφέρεστε. Σε κατοπινό στάδιο θα ζητηθούν περαιτέρω έγγραφα.

CITY UNITY COLLEGE NICOSIA / ΗΜΙΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του City Unity College Nicosia, με το Αγγλικό Πανεπιστήμιο, London Metropolitan University θα προσφερθούν για την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά, τα πιο κάτω προγράμματα:

city

Οι ημιυποτροφίες είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 24/7/24 με θέμα: «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ».