SIGNUP
  LOGIN

Αγαπητά μέλη,

Ενόψει του εκπαιδευτικού συνεδρίου που προγραμματίζεται την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 σε συνεργασία με τη Σχολή Δικαστών και την Ακαδημία της Νομικής Υπηρεσίας, προκειμένου να επιτευχθεί ο βέλτιστος συντονισμός των ομιλητών και να δοθεί η δυνατότητα για ουσιαστική συζήτηση, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τυχόν ερωτήσεις ή θέματα που θα θέλατε να συζητηθούν εκ των προτέρων. Οι ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέσω της ειδικής φόρμας Google Form που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBabcY3TdkHGCnJDgr169_Nce_JxKUQUNqtkCxwPukHqk19g/viewform μέχρι την Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, στις 23:59.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν από τους ομιλητές είναι οι ακόλουθες:

  • Πρωταρχικός σκοπός
  • Προδικαστικά πρωτόκολλα
  • Η έκδοση και εκδίκαση προσωρινών διαταγμάτων στα πλαίσια του Μέρους 7,  23 και 25
  • Μέρος 8: Πεδίο καταλληλότητας χρήσης του Μέρους 8 – ζητήματα που αφορούν την προώθηση αιτημάτων με βάση το Μέρος 8 των Κανονισμών και πότε προσφέρεται η διαδικασία εναλλακτικής εναρκτήριας διαδικασίας.
  • Μέρος 13: Απόφαση Ερήμην
  • Μέρος 28: καταχώριση ερωτηματολογίων, τρόπος κοινής αντιμετώπισης για πώς να τίθεται μια υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου για περαιτέρω χειρισμό και οδηγίες κατόπιν συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, επιπτώσεις λόγω μη συμμόρφωσης και, αναστολή της διαδικασίας.
  • Μέρος 30: κοινή προθεσμία για καταχώρηση ερωτηματολογίου και από τα δύο διάδικα μέρη. Καθοδήγηση για αποκάλυψη εγγράφων και μέχρι ποιο σημείο φθάνουν οι οδηγίες που θα δοθούν στη Διαχείριση της υπόθεσης
  • Μέρος 39: Διαδικασία αναφορικά με τον υπολογισμό εξόδων από το Δικαστήριο

Σας προτρέπουμε να διαμορφώσετε τις ερωτήσεις σας με βάση τις παραπάνω ενότητες, ώστε να συμπεριληφθούν και να απαντηθούν όσο το δυνατό περισσότερες απαντήσεις μέσα από τις παρουσιάσεις του κάθε ομιλητή. Για τον λόγο αυτό, η εκ των προτέρων υποβολή ερωτήσεων θα βοηθήσει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης.

Επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής στο συνέδριο θα σας κοινοποιηθούν εντός των προσεχών ημερών.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και αναμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση.