SIGNUP
  LOGIN

Υποθέσεις ορισμένες την 16/1/2024

Βάσει του περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικού Κανονισμού του 2021, οι πιο κάτω υποθέσεις έτυχαν χειρισμού στην απουσία των μερών λαμβανομένων υπόψη των αιτημάτων, τα οποία έχουν εμπρόθεσμα ληφθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Αρ. Αγωγής

Δοθείσες οδηγίες

Ειδ. Μητρώο 8/19

Η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ανεπιφύλακτα εναντίον της Εναγόμενης 2 με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης 2 και εναντίον της Ενάγουσας στο ποσό των €2.700,=, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων συντάξεως της παρούσας απόφασης και συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. χωρίς τόκο. Οποιαδήποτε προηγούμενη διαταγή για έξοδα όσον αφορά την Ενάγουσα και την Εναγόμενη 2 ακυρώνεται.

Εάν η Ενάγουσα καταβάλει στην Εναγόμενη 2 εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αποστολής στην Ενάγουσα ή στους δικηγόρους της Ενάγουσας, του διατάγματος του Δικαστηρίου για απόσυρση της αγωγής, το ποσό των €540,= συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. τότε τα έξοδα της Εναγόμενης 2 θα θεωρούνται ως πλήρως εξοφληθέντα.

Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το μειωμένο ποσό των δικηγορικών εξόδων εντός του χρονοδιαγράμματος που καθορίζεται ανωτέρω, η Ενάγουσα θα οφείλει στην Εναγόμενη 2 το σύνολο των επιδικασθέντων δικηγορικών εξόδων.’ 

1630/21

Η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα, κάθε πλευρά να επιβαρυνθεί τα έξοδα της και προηγούμενες διαταγές για έξοδα ακυρώνονται.

Οι πιο κάτω υποθέσεις, ορισμένες την 17/1/2024, θα τύχουν χειρισμού χωρίς τη φυσική παρουσία των διαδίκων/συνηγόρων:

  • 2845/19
  • 2263/20
  • 3026/21
  • 334/21

Σημειώνονται τα πιο κάτω:

  1. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην ηλ. δ/ση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  2. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα θα πρέπει να αποστέλλονται τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού. Σε διαφορετική περίπτωση ή σε περίπτωση που 2 εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία ορισμού δεν υπάρχει η απάντηση/τοποθέτηση όλων των εμπλεκομένων, η φυσική παρουσία των διαδίκων/συνηγόρων είναι απαραίτητη, εκτός αν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο.
  3. Σχετικά με τις υποθέσεις i-justice, η επικοινωνία θα γίνεται μέσω του συστήματος.