SIGNUP
  LOGIN

 

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του Χρ. Χριστοδούλου, Α.Ε.Δ.  στις 17.12.21 και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων/διαδίκων, σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

 

Αρ. Αγωγής 546/20

Άδεια δίδεται.  Η αίτηση ημερ. 6.9.21 εναντίον της Εναγομένης 4 απορρίπτεται με έξοδα υπέρ του Ενάγοντα και εναντίον της Εναγόμενης 4 ως θα υπολογισθούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο. 

Εκδίδεται απόφαση υπέρ των Εναγόντων και εναντίον των Εναγομένων 1, 2 και 3 αλληλέγγυα και ή κεχωρισμένα ως η παράγραφος 8 (Α) (Ι) της ένορκης δήλωσης ημερομηνίας 5.11.21 με τη διαφοροποίηση ότι στην 5η γραμμή μετά τη λέξη «έτους», οι υπόλοιπες αναφορές «πλέον €3.353 έξοδα» μέχρι «εναγομένης 4» που αναφέρονται στο ζήτημα των εξόδων θα διαγραφούν και θα προστεθεί η ακόλουθη φράση:  «πλέον τα έξοδα ως αυτά θα υπολογισθούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο».

Η δήλωση των Εναγόντων ότι επιφυλάσσουν το δικαίωμα τους να επανέλθουν για τις υπόλοιπες θεραπείες στα πλαίσια της ακροαματικής διαδικασίας εναντίον της Εναγομένης 4, έχει καταγραφεί και θα είναι ελεύθεροι να το πράξουν για οποιεσδήποτε άλλες θεραπείες κρίνουν ότι δικαιούνται να αξιώνουν εναντίον των Εναγομένων 1, 2 και 3.