SIGNUP
  LOGIN

Υπό το φως των διαλαμβανομένων στο Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, ΚΔΠ 6/2021 και της ανάγκης λήψης δραστικών μέτρων προς παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (νόσου Covid-19), μέχρι την 31/01/2021, το Οικογενειακό Δικαστήριο Πάφου θα λειτουργεί σύμφωνα με την Ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερομηνίας 11/01/2021, ως αναθεωρήθηκε την 12/01/2021. Ειδικότερα:

 

Το Δικαστήριο θα επιλαμβάνεται των υποθέσεων στην απουσία των δικηγόρων ή των διαδίκων και οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινώνονται στο πινάκιο που θα  δημοσιεύεται.

 

Θα εκδικάζονται αιτήσεις για ενδιάμεσα διατάγματα σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις. Το κατεπείγον της εκδίκασης κρίνεται από τον αρμόδιο Δικαστή, από τον οποίο και λαμβάνεται σχετική άδεια. 

 

Οι υποθέσεις Φυλακιστηρίων θα διεξάγονται κανονικά, τηρουμένων των σχετικών οδηγιών για ασφαλή προσέλευση στο Δικαστήριο.

 

Η επικοινωνία με το Δικαστήριο θα γίνεται με αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Πάφος, 13 Ιανουαρίου 2021.