SIGNUP
  LOGIN

Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας ΠΔΣ και Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, αντιπροσωπεία του ΠΔΣ πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 με την Υπουργό Παιδείας και ανώτερα στελέχη και λειτουργούς του Υπουργείου.

Εκ μέρους του ΠΔΣ παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Βορκάς, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού και Κοινωνικής Ευθύνης του ΠΔΣ κα Λουκία Αντωνίου και κ. Αλέξης Ευσταθίου.

Η Υπουργός Παιδείας κα Αθηνά Μιχαηλίδου χαιρετίζοντας την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, επεσήμανε την υποστήριξη του ΠΔΣ για την υλοποίηση των δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς και του προγράμματος του «Νομικού Γραμματισμού».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην εξέταση των προοπτικών για τη συμβολή που μπορεί να έχει ο ΠΔΣ σε συγκεκριμένα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την παιδεία ευρύτερα αλλά και ειδικότερα γονείς, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς, και συμφωνήθηκε η δημιουργία στοχευμένου πλάνου δράσεων επιμορφωτικού χαρακτήρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι δικηγόροι παραμένοντας πάντα ενεργό τμήμα της κυπριακής κοινωνίας, είναι αποδέκτες των μηνυμάτων που εκπέμπονται από όλες τις πλευρές της και πρόθυμοι να συνεχίσουν να επιτελούν εμπράκτως και τον κοινωνικό τους ρόλο.

Ευχαριστούμε την Υπουργό Παιδείας και τους συνεργάτες της για την παραγωγική συζήτηση, ώστε να διαμορφωθεί ένας υλοποιήσιμος σχεδιασμός δράσεων.  

445913533 1530654297859478 8245890489442944220 n