SIGNUP
  LOGIN
Ο ΠΔΣ επιθυμεί να συγχαρεί δημόσια το μέλος του και Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του ΠΔΣ, Δρα Νικόλα Α. Ιωαννίδη για τον σημερινό διορισμό του ως πρώτου Υφυπουργού Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας παρά τω Προέδρω.
Το χαρτοφυλάκιο που καλείται να αναλάβει ο Δρ Ιωαννίδης είναι ιδιαίτερα σημαντικό, του οποίου η αποτελεσματική διαχείριση αποτελεί εθνική και κοινωνική προτεραιότητα.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την επιστημονική κατάρτιση και εργατικότητα που τον διακρίνουν θα διεκπεραιώσει με επιτυχία τα καθήκοντά του.
Ο διορισμός του Δρος Ιωαννίδη είναι και συνάμα τιμή για το δικηγορικό σώμα και τον ΠΔΣ του οποίου είναι ενεργό στέλεχος.
Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στον Δρα Ιωαννίδη για τη μεγάλη συνδρομή του ως πρώτου Προέδρου της Επιτροπής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του ΠΔΣ, η οποία με τη δράση της ανέδειξε πολλές πτυχές του δικαίου οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον τόπο μας.
Ευχόμαστε στον Δρα Ιωαννίδη κάθε επιτυχία στο έργο του και σημειώνουμε την ετοιμότητα του ΠΔΣ να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο.