SIGNUP
  LOGIN

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται οι συνήγοροι να υποβάλουν τα αιτήματα τους προς το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) npapandreou@dc.judicial.gov.cy το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της υπόθεσης.

Για τις υποθέσεις i-Justice, τυχόν αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας i-Justice.

Η πιο πάνω πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην (α) των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση, εκτός εάν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο προηγουμένως, (β) των Αιτήσεων Έρευνας και (γ) όπου οποιοσδήποτε διάδικος εμφανίζεται αυτοπροσώπως - για τις οποίες είναι απαραίτητη η εμφάνιση με φυσική παρουσία ενώπιον του Δικαστηρίου.

Οι υποθέσεις που διεκπεραιώθηκαν χωρίς την φυσική παρουσία των μερών έχουν ως εξής:

1480/16

Ενόψει του περιεχομένου της ηλ. αλληλογραφίας των μερών ημερ. 19.6.24, άδεια δίδεται και η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται εναντίον των Εναγόμενων.

Σε σχέση με την απαίτηση του Ενάγοντα εναντίον της Εναγόμενης 1, η κάθε πλευρά θα επωμιστεί τα έξοδα της.

Σε σχέση με την απαίτηση του Ενάγοντα εναντίον της Εναγόμενης 2, τα έξοδα επιδικάζονται υπέρ της Εναγόμενης 2 και εναντίον του Ενάγοντα στο συμφωνηθέν ποσό των €4800 περιλαμβανομένων και των εξόδων σύνταξης της παρούσας απόφασης, πλέον Φ.Π.Α. και χωρίς τόκο. Εάν ο Ενάγοντας καταβάλει στην Εναγόμενη 2 εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αποστολής στον Ενάγοντα ή στους δικηγόρους του Ενάγοντα, του διατάγματος του Δικαστηρίου για απόσυρση της αγωγής, το ποσό των €960,00 πλέον Φ.Π.Α., τότε τα έξοδα της Εναγόμενης 2 θα θεωρούνται ως πλήρως εξοφληθέντα. Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το μειωμένο ποσό των δικηγορικών εξόδων εντός του χρονοδιαγράμματος που καθορίζεται ανωτέρω, ο Ενάγοντας θα οφείλει στην Εναγόμενη 2 το σύνολο των επιδικασθέντων δικηγορικών εξόδων.

Σε σχέση με την απαίτηση του Ενάγοντα εναντίον του Εναγόμενου 3, τα έξοδα επιδικάζονται υπέρ του Εναγόμενου 3 και εναντίον του Ενάγοντα ως αυτά υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Εάν ο Ενάγοντας καταβάλει στον Εναγόμενο 3 εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αποστολής στον Ενάγοντα ή στους δικηγόρους του Ενάγοντα, του διατάγματος του Δικαστηρίου για απόσυρση της αγωγής, το ποσό των €950,00, τότε τα έξοδα του Εναγόμενου 3 θα θεωρούνται ως πλήρως εξοφληθέντα. Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το μειωμένο ποσό των δικηγορικών εξόδων εντός του χρονοδιαγράμματος που καθορίζεται ανωτέρω, ο Ενάγοντας θα οφείλει στον Εναγόμενο 3 το σύνολο των επιδικασθέντων δικηγορικών εξόδων.

Κάθε προηγούμενη διαταγή εξόδων ακυρώνεται.

3513/17

Ενόψει του περιεχομένου της ηλ. αλληλογραφίας των μερών, άδεια δίδεται και η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ανεπιφύλακτα με την κάθε πλευρά τα έξοδα της. Κάθε προηγούμενη διαταγή εξόδων ακυρώνεται.

Άδεια δίδεται και η ανταπαίτηση των Εναγόμενων 4 και 5 αποσύρεται και απορρίπτεται ανεπιφύλακτα, χωρίς έξοδα. Κάθε προηγούμενη διαταγή εξόδων ακυρώνεται.

Άδεια δίδεται και οι απαιτήσεις που εκκρεμούν μεταξύ των εναγόμενων 1, 2, 3, 4 και 5 αποσύρονται και απορρίπτονται, χωρίς έξοδα. Κάθε προηγούμενη διαταγή εξόδων ακυρώνεται.

3536/18

Η Αίτηση ημερ. 10.4.24 ορίζεται για απόδειξη στις 12.9.24 η ώρα 8:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

4325/17

Το αίτημα κρίνεται δικαιολογημένο. Η αγωγή ορίζεται ξανά ακρόαση στις 3.10.24 η ώρα 11:30 π.μ. με τις ίδιες οδηγίες.

 

 

Σημ: για τηλεφωνική επικοινωνία με το Δικαστήριο παρακαλώ αποταθείτε στο τηλ. 22-865547 κα Γιώτα Σωτηρίου και κα Ηλιάνα Γιουσελλή.