SIGNUP
  LOGIN

ΕΝΩΠΙΟΝ: Π. Αγαπητού, Ε.Δ.

Ημερομηνία: 3.7.24

Ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δικαστηρίου:

Οι εμφανίσεις σε Αγωγές ετών 2016 μέχρι 2018 που είναι ορισμένες για Ακρόαση ή στις οποίες έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προδικαστικά διαβήματα και πρόκειται να οριστούν για Ακρόαση, θα γίνονται ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Επίσης, φυσική παρουσία είναι απαραίτητη σε όλες τις άλλες υποθέσεις στις οποίες εκκρεμούν, για Ακρόαση, είτε ενδιάμεσες είτε κυρίως διαδικασίες, καθώς και σε αιτήσεις οικονομικής εξέτασης και άλλες υποθέσεις στις οποίες είναι απαραίτητη η παρουσία διαδίκων ή ενδιαφερομένων μερών. Το Δικαστήριο πιθανόν να δώσει Οδηγίες για φυσική παρουσία σε κάθε άλλη περίπτωση. Σε περίπτωση όπου εμφάνιση σε υπόθεση θα πραγματοποιηθεί με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου αυτά να ληφθούν υπόψη από το Δικαστήριο, θα πρέπει να αποστέλλονται 2 μέρες πριν την ημερομηνία ορισμού και θα πρέπει απαραιτήτως ν’ αναφέρουν την ημερομηνία την οποία η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ορισμένη.

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1. Αγωγή 2289/17 Η Αγωγή ορίζεται για Ακρόαση στις 27.1.25 και ώρα 11.00 π.μ. Χωρίς έξοδα.

2. Πτωχ 103/96 Η Αίτηση ημ. 22.5.24 ορίζεται για Επίδοση και Οδηγίες στις 23.9.24 και ώρα 9.00 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

3. Αγωγή 1362/17 Η Αγωγή ορίζεται για Ακρόαση στις 30.1.25 και ώρα 11.00 π.μ. Χωρίς έξοδα.

4. Αγωγή 1521/18 Η Αγωγή ορίζεται για Ακρόαση στις 5.2.24 και ώρα 11.00 π.μ. Η ημερομηνία 4.7.24 ακυρώνεται. Χωρίς έξοδα.

5. Παρ. 39/20 Η υπόθεση ορίζεται για Δήλωση Συμβιβασμού στις 11.7.24 και ώρα 9.00 π.μ. Χωρίς έξοδα.

6. Αγωγή 4289/16 Στη βάση των δηλώσεων των δικηγόρων των διαδίκων στα Έγγραφα Α και Β αντίστοιχα, στα οποία γίνεται αναφορά στο προσχέδιο πρακτικού που επισυνάπτεται στο Έγγραφο Α, η Αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ανεπιφύλακτα. Κάθε πλευρά να επωμιστεί τα δικά της έξοδα. Επίσης, η Ανταπαίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται ανεπιφύλακτα, και επίσης η κάθε πλευρά να επωμιστεί τα έξοδα της. Οι πιο κάτω δηλώσεις των διαδίκων καθίστανται κανόνας Δικαστηρίου: 1. Ο Εναγόμενος δηλώνει ανεπιφύλακτα και ρητά, πως οι Ενάγοντες είναι οι κύριοι και απόλυτοι ιδιοκτήτες του οχήματος με αριθμό πλαισίου [] και όπως αυτοί εγγραφούν ως ιδιοκτήτες. 2. Εντός 30 ημέρων από σήμερα, ήτοι μέχρι την 03/08/2024, ο Εναγόμενος θα παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου την υπογραφή εξουσιοδότησης στους Ενάγοντες, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του οχήματος με αριθμό πλαισίου [] και να υλοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

3. Οι Ενάγοντες είναι οι αποκλειστικοί δικαιούχοι του οχήματος με αριθμό πλαισίου [] και συναινεί όπως το όχημα μεταβιβαστεί στους Ενάγοντες και όπως οι Ενάγοντες ενεργήσουν ως πληρεξούσιοι αντιπρόσωποι του ούτως ώστε το εν λόγω όχημα να μεταβιβαστεί στο όνομα τους ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ήθελε η Ενάγουσα αποφασίσει κατά την απόλυτη κρίση της. 4. Ο Εναγόμενος συμφωνεί ότι, η Ενάγουσα είναι η αποκλειστική δικαιούχος του οχήματος με αριθμό πλαισίου [] και συναινεί όπως το όχημα μεταβιβαστεί στην Ενάγουσα και όπως η Ενάγουσα ενεργήσει ως πληρεξούσιος αντιπρόσωπος του ούτως ώστε το εν λόγω όχημα να μεταβιβαστεί στο όνομα της ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ήθελε η Ενάγουσα αποφασίσει κατά την απόλυτη κρίση της. 5. Τέλος, ο Εναγόμενος εξουσιοδοτεί τελικά και αμετάκλητα τους Ενάγοντες όπως σε οποιονδήποτε χρόνο ήθελαν αποφασίσουν: 5.1. να προβούν στη μεταβίβαση και εγγραφή του οχήματος με αριθμό πλαισίου [] σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή στο όνομα των Εναγόντων, 5.2. να παρουσιαστούν ενώπιον του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και οιασδήποτε αρμόδιας αρχής ή αρμόδιου λειτουργού του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ή οιασδήποτε άλλης αρχής και να υπογράψουν οιοδήποτε έντυπο μεταβίβασης ή οποιοδήποτε έγγραφο, ή έντυπο, ή δήλωση, ή απόδειξη είναι αναγκαίο για την μεταβίβαση και εγγραφή του πιο πάνω αναφερόμενου οχήματος με αριθμό πλαισίου [] σε οποιοδήποτε πρόσωπο υποδείξουν οι Ενάγοντες ή επ’ ονόματι τους, 5.3. να ασκήσουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από το όχημα με αριθμό πλαισίου [], περιλαμβανομένου μεταξύ άλλων του δικαιώματος μεταβίβασης και εγγραφής του εν λόγω οχήματος επ’ ονόματί τους ή τρίτων προσώπων

Επικοινωνία: Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.