SIGNUP
  LOGIN

Οι δικηγόροι καλούνται όπως κοινοποιούν τα οποιαδήποτε αιτήματα και θέσεις τους αναφορικά με την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης τουλάχιστον 2 (εργάσιμες) μέρες πριν την ημερομηνία κατά την οποία είναι ορισμένη ενώπιον Δικαστηρίου είτε αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα προς το Δικαστήριο βάσει του περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικού Κανονισμού του 2021, το οποίο πρέπει να κοινοποιείται συγχρόνως σε όλα τα  μέρη στην υπόθεση είτε μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής καταχώρησης.

 

Αναφορικά με Αιτήσεις οι οποίες είναι ορισμένες για Ακρόαση με Γραπτές Αγορεύσεις, οι Αγορεύσεις των μερών θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και θα καταχωρούνται στο Πρωτοκολλητείο) ή θα υποβάλλονται μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής καταχώρησης (αναλόγως της υποθέσεως). Νοείται ότι το Δικαστήριο δυνατόν να δώσει περαιτέρω οδηγίες λαμβάνοντας υπόψη το αντικείμενο της αίτησης.

 

Αναφορικά με Αγωγές οι οποίες είναι ορισμένες για Ακρόαση, είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία των δικηγόρων ενώπιον του Δικαστηρίου.