SIGNUP
  LOGIN

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1797/2007

Για Αιτήτρια: Γ. Τσέλεπος

Αίτηση ημερομηνίας 07.07.2022 για άδεια εκτέλεσης

Εκδίδεται διάταγμαδια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η παράγραφος Α της αίτησης, καμία διαταγή για έξοδα.

Αίτηση ημερομηνίας 07.07.2022 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Το ΕΚΓ Πάφου ενημερώνει ότι το ΜΕΜΟ ΕΒ2386/12 έχει ακυρωθεί και δεν υφίσταται. Εκ των πραγμάτων, η αίτηση απορρίπτεται ως άνευ αντικειμένου.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2999/2013

Για Αιτήτρια: Σ. Σοφοκλέους για Χριστάκης Λουκά & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση 1, 2 (Εναγ.3), 3 (Εναγ.4): Γ. Παπασάββα, για Καθ’ ου η αίτηση 4 (Εναγ.5): Χρ. Μενελάου, για Καθ’ ου η αίτηση 5 (Εναγ.6): Ευρ. Χαραλάμπους, Παρόντες: Καθ’ ων η αίτηση 4 και 5 (Εναγ. 5 και 6)

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 16.12.2020

Αναφορικά με τους Καθ’ ων η αίτηση 4 και 5 (Εναγ.5 και 6) που αιτήθηκαν αναστολή εκτέλεσης της απόφασης, προέχει η εξέταση τούτου του θέματος, πριν το Δικαστήριο να μπει στη διαδικασία της εξέτασής τους. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες διευθέτησης του συνόλου του χρέους από τον Καθ’ ου η αίτηση 1. Ενόψει τούτων, η αίτηση παραμένει για Οδηγίες την 02.12.2022 ώρα 08:30, τυχόν ενστάσεις/ένορκες δηλώσεις για σκοπούς εξέτασης να καταχωριστούν μέχρι τότε. Έξοδα στην πορεία. Οι Καθ’ ων η αίτηση να ειδοποιηθούν από τους δικηγόρους τους να εμφανιστούν για σκοπούς εξέτασης εάν/όταν θα χρειαστεί για τους σκοπούς της διαδικασίας (εάν θα γίνει η εξέταση).

Αίτηση του Εναγόμενου 6 για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης ημερομηνίας 20.12.2021 και Αίτηση του Εναγόμενου 5 για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης ημερομηνίας 17.05.2022

Ενόψει της εκκρεμότητας των προσπαθειών διευθέτησης του συνόλου του χρέους από τον Εναγόμενο 1, οι αιτήσεις παραμένουν για Οδηγίες την 02.12.2022 ώρα 08:30, τυχόν ενστάσεις, σε περίπτωση μη διευθέτησης, ας καταχωριστούν μέχρι τότε. Έξοδα στην πορεία. Ας επισπευθούν οι προσπάθειες του Εναγόμενου 1.

 

  1.  

ΔΙΑΧ.117/2015

Διαχειρίστρια: παρούσα

Ο χρόνος για καταχώριση των ενδιάμεσων λογαριασμών επεκτείνεται μέχρι και την 09.09.2013 (ημερομηνία καταχώρισής τους). Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 13.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν τουλάχιστον 7 ημέρες προηγουμένως. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί εντός της ίδιας χρονικής περιόδου. Σε περίπτωση που οι τελικοί λογαριασμοί κατατεθούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να τεθεί εκτός του πινακίου. Σε περίπτωση που δεν κατατεθούν τελικοί λογαριασμοί, η διαχειρίστρια να είναι παρούσα στο Δικαστήριο. Να κλητευτεί ο/η αρμόδιος/α υπάλληλος του Φόρου Εισοδήματος να είναι παρών/ούσα στο Δικαστήριο την 13.03.2023, εκτός εάν μέχρι εκείνη την ημέρα καταχωριστούν και εγκριθούν τελικοί λογαριασμοί.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2857/2015

Για Ενάγοντες: Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ιωάννης Παπαζαχαρίας ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για κοινόχρηστα, που οι Εναγόμενοι αρνούνται, προβάλλοντας τους δικούς τους ισχυρισμούς. Υπάρχει αίτημα αναβολής από πλευράς Εναγόμενων, επειδή δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν από τη Ρωσία στην Κύπρο και να υπάρξει προετοιμασία τους. Έχουν επαναληφθεί παρόμοια αιτήματα στο παρελθόν. Η υπόθεση, με βάση τα επίδικα της θέματα, είναι σύντομης εκδίκασης, και παρουσιάζει δυσανάλογη καθυστέρηση, και το αίτημα, ως υποβάλλεται και στον χρόνο που υποβάλλεται, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Δίδει και ανάλογες δυνατότητες το Κεφ.9. Είναι κατανοητό ότι δεν προηγήθηκε ακρόαση διαχείρισης. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (Διαχείριση & Προγραμματισμός) την 22.11.2022 ώρα 08:30. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Τυχόν παραδεκτά έγγραφα και γεγονότα, να δηλωθούν τότε. Οι δικηγόροι που χειρίζονται ή μπορούν να χειριστούν την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης να εμφανιστούν. Τα έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον των Εναγόντων.

 

  1.  

ΔΙΑΧ.127/2016

Για Διαχειριστή: Νίκος Παπακλεοβούλου & Σία ΔΕΠΕ, Διαχειριστής: απών

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 13.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν τουλάχιστον 7 ημέρες προηγουμένως. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί εντός της ίδιας χρονικής περιόδου. Σε περίπτωση που οι τελικοί λογαριασμοί κατατεθούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να τεθεί εκτός του πινακίου. Ο διαχειριστής να είναι παρών, εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 257/2016

Για Ενάγουσα: Mantis& AthinodorouLLC, για Εναγόμενο: Σ. Ζαννούπας

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος (κάρτα), που δεν είναι αποδεκτή από τον Εναγόμενο. Έγινε μια πρώτη συζήτηση της υπόθεσης σήμερα, αλλά χρειάζεται, πριν από την παρουσίαση της μαρτυρίας, να καθοριστούν κάπως καλύτερα τα ζητήματα διαφοράς, για να μπορεί να υπολογίσει και το Δικαστήριο τον χρόνο εκδίκασης της υπόθεσης. Ενόψει της ενημέρωσης ότι πρόκειται για υπόθεση που θα εκδικαστεί (δεν είναι απλώς ζήτημα χρόνου), και λόγω του ότι υπάρχουν στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου αγωγές του 2014 και 2015, και έχοντας υπόψη την έκταση της μαρτυρίας που αποκαλύφθηκε, η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 08.03.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως. Ισχύουν (ανάλογα) οι ενδεικτικοί χρόνοι της Δ.30,κ.8(γ), εκτός εάν το Δικαστήριο ορίσει διαφορετικά. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα με βάση το άρθρο 36 § 1 Ν.14/60. Τυχόν παραδεκτά έγγραφα/γεγονότα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Σε περίπτωση εξώδικης διευθέτησης, το Δικαστήριο να ενημερωθεί έγκαιρα, για να διαθέσει τον χρόνο του.

 

  1.  

ΔΙΑΧ.57/2018

Για Διαχειρίστρια: Νίκος Παπακλεοβούλου & Σία ΔΕΠΕ, Διαχειρίστρια: απούσα

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 13.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν τουλάχιστον 7 ημέρες προηγουμένως. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί εντός της ίδιας χρονικής περιόδου. Σε περίπτωση που οι τελικοί λογαριασμοί κατατεθούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να τεθεί εκτός του πινακίου. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα, εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1048/2018

Για Ενάγουσα: AristiKorakidouMakridouLLC, για Εναγόμενη: Η. Ηλιάδης

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος, η Εναγόμενη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Το Δικαστήριο χρειάζεται διευκρινίσεις αναφορικά με την υπεράσπιση της Εναγόμενης (π.χ. ποια έγγραφα από αυτά που αποκαλύφθηκαν αμφισβητούνται, ποιες χρεώσεις αμφισβητούνται από αυτές που περιέχονται στην κατάσταση λογαριασμού), για να καθοριστούν τα επίδικα θέματα, και τα θέματα στα οποία θα χρειαστεί μαρτυρία της Εναγόμενης, σε περίπτωση μη διευθέτησης. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 22.11.2022 ώρα 08:30. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που χειρίζονται ή μπορούν να χειριστούν την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης να εμφανιστούν. Τυχόν παραδεκτά έγγραφα και γεγονότα, να δηλωθούν τότε. Τα έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον της Ενάγουσας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1297/2018

Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 2: Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: (α) η Ενάγουσα, εντός 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων (και αντίγραφα των εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά), καθώς και ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας. (β) Ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει την δική της ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων (και αντίγραφα των εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά) και τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 22.11.2022 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 687/2020

Για Ενάγουσα και εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενους: Γρ. Χριστοδουλίδης, για Εναγόμενο και εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντα: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες κατόπιν κλήσης για οδηγίες του Εναγόμενου και εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντα. Σχετική κλήση για οδηγίες της Ενάγουσας είναι ορισμένη την 21.10.2022. Δίδονται κοινές οδηγίες για την απαίτηση και την ανταπαίτηση. Αμφότερες οι πλευρές να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων εντός 30 ημερών από σήμερα. Η αγωγή παραμένει για περαιτέρω Οδηγίες την 21.10.2022 ώρα 08:30 (ημερομηνία που είναι ορισμένη). Έξοδα στην πορεία. Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν εντοπίζεται Παράρτημα Τύπου 25 από τους εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενους, εάν έχουν προδικαστικά αιτήματα αναφορικά με την ανταπαίτηση, να τα υποβάλουν δια τέτοιου Παραρτήματος μέχρι τότε.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 958/2020

Για Ενάγοντα: Χρ. Α. Κων/νου, για Εναγόμενη: G. Hadjineophytou& CoLLC

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες του Ενάγοντος. Δίδονται οδηγίες: ο Ενάγων και η Εναγόμενη, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 22.11.2022 ώρα 08:30. Τυχόν ενέργειες για την ιατρική εξέταση του Ενάγοντος από ιατρό της επιλογής της Εναγόμενης, να γίνουν μέχρι τότε, και να καταχωριστεί τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων για έγγραφα σχετικά με την εξέταση. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1419/2020

Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 2: Ε. Παπαριστοδήμου

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και η Εναγόμενη 2, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 22.11.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 68/2021

Για Ενάγοντες: Γιώργος Σ. Θεοχάρους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ευτύχιος Πίτρος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Δίδονται εκ νέου οδηγίες, οι Ενάγοντες και οι Εναγόμενοι, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 22.11.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 167/2021

Α πρακτικό

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 23.06.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης παρατείνεται μέχρι την 05.09.2022 (ημερομηνία καταχώρισής της).Η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης όπως υπολογιστούν και εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της διαδικασίας της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 167/2021

Β πρακτικό

Για Εναγόμενη/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 05.09.2022 για έκδοση ειδοποίησης τριτοδιαδίκου

Η αίτηση είναι ορισμένη την 29.09.2022, αλλά το Δικαστήριο της επιλαμβάνεται σήμερα, ούτως ώστε να μην απασχολήσει ξανά η υπόθεση την 29.09.2022, ημερομηνία που ακυρώνεται. Από τα στοιχεία που έχουν τεθεί ενώπιον μου, και έχοντας μελετήσει τα δικόγραφα που είναι κατατεθειμένα στο φάκελο του Δικαστηρίου της παρούσας αγωγής, έχω ικανοποιηθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις της Δ.10,κ.1 ΚΠΔ. Ως εκ τούτου, δίδεται άδεια για έκδοση και επίδοση Ειδοποίησης Τριτοδιάδικου ως η παράγραφος Α της αίτησης.  Η Εναγόμενη να προωθήσει τη σύνταξη του παρόντος διατάγματος εντός 10 ημερών από σήμερα και εντός 30 ημερών από τη σύνταξη του διατάγματος να επιδώσει στην Τριτοδιάδικο την Ειδοποίηση Τριτοδιάδικου, αντίγραφο του Κλητηρίου Εντάλματος και όλων των δικογράφων τα οποία επιδόθηκαν ή παραδόθηκαν στην αγωγή. Τα έξοδα επιφυλάσσονται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 387/2021

Για Αιτήτρια: Αργυρού & Δημοσθένους ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Α. Χριστοδούλου για Κούσιος, Κορφιώτης και Παπαχαραλάμπους, διευθυντής της Καθ’ ης η αίτηση: παρών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 18.01.2022

Η αίτηση ορίζεται για εξέταση/οδηγίες την 22.11.2022 ώρα 08:30, τυχόν ένσταση/ένορκη δήλωση που καλύπτεται τις απαιτήσεις του άρθρου 84 του Κεφ.6 να καταχωριστεί το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Έξοδα στην πορεία. Ο διευθυντής της Καθ’ ης η αίτηση να είναι παρών, εκτός εάν προκύπτει άλλη διευθέτηση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 827/2021

Για Ενάγουσα: Λαζάρου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 16.06.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης, χωρίς έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 878/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 3: Kampouri, Gialeli& Co

Αίτηση ημερομηνίας 06.04.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η αίτηση απορρίπτεται (έχει καταχωριστεί ΕΥ) με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας/Αιτήτριας και εναντίον του Εναγόμενου 3/Καθ’ ου η αίτηση, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο κατά το τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 888/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 1/Καθ’ ου η αίτηση: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 12.01.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η αίτηση απορρίπτεται(έχει καταχωριστεί η Έκθεση Υπεράσπισης εντός της δοθείσας προθεσμίας) με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου 1, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 908/2021

Για Ενάγοντα/Αιτητή: Μιχαλάκη, Πιτσιλλίδου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση: MichaelKyprianou& CoLLC

Αίτηση ημερομηνίας 14.02.2022 για ενδιάμεσες θεραπείες και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 22.02.2022

Η αίτηση και το προσωρινό διάταγμα παραμένουν για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 15.09.2022 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία, το προσωρινό διάταγμα νοείται παραμένει σε ισχύ μέχρι νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου. Οι αγορεύσεις μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά. Η ένσταση, δηλώνουν οι δικηγόροι, έχει καταχωριστεί, αλλά δεν βρίσκεται στον φάκελο του Δικαστηρίου. Να γίνουν ενέργειες να τοποθετηθεί στον φάκελο.

Αίτηση ημερομηνίας 12.09.2022 για συμπληρωματική ένορκη δήλωση

Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται, άνευ βλάβης, χωρίς έξοδα. Η ημερομηνία 19.10.2022 ακυρώνεται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1139/2021

Για Ενάγουσα: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Γ. Κυριακίδης

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες του Ενάγοντος. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και η Εναγόμενη, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 22.11.2022 ώρα 08:30. Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει Παράρτημα 25 της Εναγόμενης. Εάν η Εναγόμενη επιθυμεί να εγείρει οποιαδήποτε προδικαστικά αιτήματα, να καταχωρίσει Παράρτημα 25 μέχρι τότε. Τυχόν άλλα προδικαστικά αιτήματα, να προωθηθούν ως τότε. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΠΣΑ 80/2022

I-JUSTICE

Για την Αιτήτρια (Υπηρεσία Αφερεγγυότητας): Σ. Καζάκου (λειτουργός)

Αίτηση ημερομηνίας 30.08.2022 για προστατευτικό διάταγμα

Εκδίδεται διάταγμαως η παράγραφος Α(1) της αίτησης.

 

  1.  

ΕΦΕΣΗ 157/2022

I-JUSTICE

Για Εφεσείουσα: Α. Νεοκλέους, για Εφεσίβλητη: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ

Άδεια δίδεται, η Έφεση αποσύρεται και απορρίπτεται, άνευ βλάβης, χωρίς έξοδα. Επιφυλάσσονταιόλα τα δικαιώματα της Εφεσίβλητης, περιλαμβανομένου του δικαιώματος για συνέχιση της διαδικασίας πώλησης του επίδικου ακινήτου από το ίδιο σημείο, ήτοι με την επίδοση νέων Ειδοποιήσεων Τύπου «ΙΑ» και με τον ορισμό νέας ημερομηνίας πλειστηριασμού.

 

  1.  

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 168/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Χρήστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 05.07.2022 για άδεια σφράγισης

Εκδίδεται διάταγμαδια του οποίου δίδεται άδεια για σφράγιση του κλητηρίου εντάλματος που επισυνάπτεται στην αίτηση (σημ.: να καταχωριστεί με την ένδειξη ότι το ποσό της αξίωσης δεν υπερβαίνει τις €3.000,00). Τα έξοδα της αίτησης να είναι στην πορεία και να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής που θα καταχωριστεί.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 170/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Π. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενους 1, 2, 3/Καθ’ ων η αίτηση: Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 4/ενδιαφερόμενο μέρος: Α. Λεωνίδου για ΝΥ

Αίτηση ημερομηνίας 05.04.2022 για ενδιάμεση θεραπεία

Η αίτηση είναι ορισμένη για Ακρόαση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταχωριστεί ένσταση από μέρους του Εναγόμενου 4/Καθ’ ου η αίτηση (είχε ζητηθεί χρόνος για κάτι τέτοιο, προ μηνών), ούτε υπάρχει σχετικό αίτημα από μέρους του Εναγόμενου 4 σήμερα. Υπάρχει καθυστέρηση στην προώθηση της αίτησης, που δεν συνάδει με τη φύση της, ενώ παράλληλα δεν προωθείται η αγωγή. Το αίτημα για αναβολή επειδή θα εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει η ανάγκη για καταχώριση αίτησης για συμπληρωματική ένορκη δήλωση είναι γενικό και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η αίτηση προγραμματίζεται εκ νέου και για τελευταία φορά για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 30.09.2022 ώρα 08:30. Τυχόν ένσταση και του Εναγόμενου 4 να καταχωριστεί μέχρι και την 20.09.2022. Χωρίς έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 247/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 04.07.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Εκδίδεται απόφασηυπέρ των Εναγόντων και εναντίον της Εναγόμενης ως οι παράγραφοι 11(Α),(Β) της ένορκης δήλωσης, πλέον €350,00 έξοδα της αγωγής και της αίτησης για απόφαση, πλέον Φ.Π.Α., πλέον €34,50 έξοδα επίδοσης του Κλητηρίου Εντάλματος στην Εναγόμενη.

 

 

  1. Πρώτες εμφανίσεις: Διεξάγονται όπου είναι εφικτό χωρίς φυσική παρουσία, με χρήση του διαδικαστικού κανονισμού για την ηλεκτρονική επικοινωνία, εκτός εάν ζητηθεί ή χρειάζεται διαφορετικά.
  2. Ακροάσεις:Η φυσική παρουσία είναι υποχρεωτική στις υποθέσεις του 2014 και του 2015 και σε όσες ζητηθεί, εκτός εάν το Δικαστήριο ειδοποιήσει διαφορετικά. Οι δικηγόροι που εμφανίζονται για Ακρόαση θα πρέπει να είναι σε θέση να συζητούν τα επίδικα θέματα και να προβαίνουν σε χειρισμούς για την παρουσίαση μαρτυρίας όταν ζητηθεί

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1059/2014

ΧΧΧ

19.09.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1427/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1479/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1658/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2109/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2758/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2799/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2887/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

14.09.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2918/2014

Συμβατική διαφορά

15.09.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 3039/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί