SIGNUP
  LOGIN

 

  • Ενόψει της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερ. 11.1.2021 αναφορικά με την λειτουργία των Δικαστηρίων, στα πλαίσια λήψης μέτρων προς παρεμπόδιση της περαιτέρω εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού (covid-19), η οποία έχει καταστεί πανδημία και ιδιαίτερα της ανάγκης για αποφυγή αχρείαστης συγκέντρωσης και προσέλευσης των συντελεστών της δίκης στο Δικαστήριο, στην βάση τήρησης όλων των σχετικών Πρωτοκόλλων και Διαταγμάτων, ως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν μέχρι και τις 31.1.2021, ανακοινώνεται  ότι:

 

  • Οι υποθέσεις (BACKLOG) που ανήκουν στο πρόγραμμα εργασίας του κ. Φ. Τιμοθέου και είναι ορισμένες είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες, θα αναβληθούν στην απουσία των συνηγόρων των διαδίκων και θα δοθούν νέες ημερομηνίες.
  • Αναφορικά με τις συνεχιζόμενες ακροάσεις, αυτές θα αναβάλλονται εκτός όπου υπάρχουν επείγοντες και ιδιαίτεροι λόγοι συνέχισης τους και αφού oσυνήγορος, υποβάλει για τον σκοπό αυτό, τουλάχιστον 2 μέρες πριν, σχετικό αίτημα με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση lkyriakou@dc.judicial.gov.cy.
  • Αναφορικά με υποθέσεις που θα διευθετηθούν οι συνήγοροι να επικοινωνούν με το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση.
  • Οι συνήγοροι των διαδίκων θα ενημερώνονται για τις νέες ημερομηνίες ορισμού των υποθέσεων με ανακοίνωση που θα αποστέλλεται στο Πρωτοκολλητείο και προς ανάρτηση στις ιστοσελίδες του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.