Στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται προς αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού-covid19 και σύμφωνα με την Ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερομηνίας 11/01/2021 και του προγράμματος λειτουργίας του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ως ρυθμίστηκε από τη Διοικητική Πρόεδρο οι ακόλουθες υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες ενώπιον του A. Φυλακτού, Ε.Δ. θα τίθενται ενώπιον της Φ. Χριστοδουλίδου, Ε.Δ.

Οι ακόλουθες υποθέσεις που είναι ορισμένες την 14/01/2021 έχουν προγραμματιστεί ως ακολούθως:

• Αρ. Αγωγής 623/2020:

(Κλήση για Οδηγίες ημερ. 24/09/2020)

Με δεδομένο ότι τέθηκε εντέλει ενώπιον του Δικαστηρίου πιστό αντίγραφο της υπεράσπισης της Εναγόμενης 4 το Δικαστήριο θα προχωρήσει σήμερα στην έκδοση οδηγιών στην κλήση οδηγιών ημερ. 24/09/2020.  Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες στις 11/05/2021 και ώρα 09:00 π.μ.  Οι Ενάγοντες και οι Εναγόμενοι να καταχωρήσουν μέχρι την 17/03/2021 Ένορκη Δήλωση αποκάλυψης εγγράφων επισυνάπτοντας σ’ αυτούς αντίγραφα των εν λόγω εγγράφων και ακολούθως μέχρι την 19/04/2021 η κάθε πλευρά να καταχωρήσει κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας.  Τα έξοδα παραμένουν στην πορεία και η ημερ. 09/09/2021 που δόθηκε την 12/01/2021 ακυρώνεται.