Λαμβάνει χώρα σήμερα στη Λωζάνη της Ελβετίας συνεδρία της Ολομέλειας του Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης (CCBE).

Στο πλαίσιο της συνεδρίας της Ολομέλειας διενεργήθηκε εκλογή νέων μελών της Επιτροπής Οικονομικών Θεμάτων του CCBE (Finance Committee) και είναι με ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε την εκλογή του Αντιπρόεδρου του ΠΔΣ, κ. Νικόλα Τσαρδελλή ως μέλους της Επιτροπής. Η υποψηφιότητα υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων.

Η τιμητική αυτή διάκριση συμβάλλει στον στόχο που έχει τεθεί από τον ΠΔΣ για ενίσχυση της παρουσίας και συμμετοχής του σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, και αποτελεί αναγνώριση από τους εταίρους μας της δυνατότητας του ΠΔΣ να συμβάλει ενεργά στην προάσπιση των συμφερόντων του δικηγορικού επαγγέλματος και της προώθησης πολιτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο που ενδιαφέρουν την κοινωνία και οικονομία.

Η εν λόγω Επιτροπή εργάζεται στενά με την Προεδρία για την κατάρτιση του προϋπολογισμού για επίτευξη των στρατηγικών στόχων του CCBE,  εποπτεύει τα οικονομικά του οργανισμού, και έχει συμβουλευτικό και εποπτικό ρόλο.

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος (ΠΔΣ) εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του, κ. Νικόλα Τσαρδελλή, την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού, κα Λουίζα Πρωτοπαπά και το μέλος του ΔΣ του ΠΔΣ, κ. Μιχάλη Φιλίππου.

440598677 417783174517909 3290915341585686924 n

441426850 963697338568765 5541320109810965112 n