SIGNUP
  LOGIN

SIMPLE BANNER beige

Στις 20 Ιουλίου του τρέχοντος έτους συμπληρώνονται πενήντα έτη από την παράνομη στρατιωτική εισβολή και κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου από την Τουρκία.

Ενόψει της μαύρης τούτης επετείου, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος διοργανώνει διήμερο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο "Πενήντα χρόνια εισβολής και κατοχής: Προεκτάσεις διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου".

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 5 και 6 Ιουλίου 2024 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Ώρα Εγγραφής

5 Ιουλίου 2024 /  ώρα: 08:30 π.μ.

6 Ιουλίου 2024  / ώρα: 09:30 π.μ.


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Sir Malcolm D Evans, Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Επιπλέον, μία πλειάδα αξιόλογων ομιλητών από Κύπρο και Ελλάδα θα αναπτύξουν διάφορες πτυχές του κυπριακού προβλήματος υπό το πρίσμα του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου, που άπτονται των θεμελιωδών αρχών του δημόσιου διεθνούς δικαίου, της επίλυσης διαφορών στο διεθνές δίκαιο, του δικαίου της ΕΕ, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των σύγχρονων δικαιικών προκλήσεων.

Τέλος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ

Το επιστημονικό συνέδριο αποτελεί μέρος της ΣΕΕ και μοριοδοτείται με 9 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρισθούν από τον ΠΔΣ σε όσους παρακολουθήσουν το συνέδριο στην ολότητά του.

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής: 4 Ιουλίου 2024 στη 13:00

 

speakers