Στην παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα, του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, του Προέδρου του ΠΔΣ και Μελών του Νομικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία τελετή, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύθηκαν η κα Σαλώμη Μ. Σταύρου και η κα Στυλιάνα Χρ. Έλληνα,  οι οποίες εξασφάλισαν την πρωτιά στις εξετάσεις του Νομικού Συμβουλίου για τα έτη 2022 και 2023, αντίστοιχα.

Απονέμοντας τα διπλώματα και τα βραβεία ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Σαββίδης, τις συνεχάρη για την επιτυχία, επισημαίνοντας ότι αυτή κατακτήθηκε με εργατικότητα, πείσμα και επιμονή. Ευχόμενος στις πρωτεύσασες λαμπρή και γόνιμη σταδιοδρομία, τόνισε ότι η γνώση είναι πραγματική προίκα του ανθρώπου. «Συνοδοιπόρος σας σε αυτό το ακόρεστο από γνώσεις και προκλήσεις νομικό επάγγελμα να είναι η υπόμνηση πως μαζί με το δίκαιο, το Σύνταγμα, τους νόμους τα οποία αλληλένδετα και συνταυτισμένα αποτελούν τον πυλώνα και την προμετωπίδα του επαγγέλματος που υπηρετούμε, η ανθρωπιά και η δεοντολογική και προσωπική ηθική είναι που προσδίδουν περιεχόμενο στο κάθε επαγγελματικό μας κεφάλαιο».

Χρηματικό βραβείο στις πρωτεύσασες απένειμε και ο Πρόεδρος του ΠΔΣ κ. Μιχάλης Βορκάς, ο οποίος συγχαίροντάς τις για την προσπάθεια και τον κόπο τους, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στήριξη των γονέων και των οικογενειών τους. «Ο ΠΔΣ καλωσορίζει δύο εξαίρετες συναδέλφισσες, οι οποίες είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσουν με προσήλωση τη δικαιοσύνη. Έχετε τα εφόδια για να προχωρήσετε στην ανάπτυξη του δικαίου στην Κύπρο μέσα από την έρευνα και την παρουσίαση των υποθέσεών σας».

Στις βραβευθείσες παρέδωσαν, επίσης, χρηματικό βραβείο ο κ. Χρίστος Τριανταφυλλίδης εις μνήμην του πατέρα του Μιχαλάκη Τριανταφυλλίδη και το Νομικό Συμβούλιο.

449409314 489667287087056 6142177494951058696 n

449442253 492813429936810 3080668200969775991 n